fbpx

Stonebridge Way, Attwood

Stonebridge Way, Attwood

Arlington Homes were appointed to construct this architecturally designed 2 storey, 60 square dwelling of distinct contemporary appeal.

Passing through the home’s entry which is more like a grand reception room, creating a sense of occasion, with raised feature ceiling, solid blackbutt timber flooring matching with blackbutt exposed staircase, giving it an impressive entry area.

The dwelling has generous proportioned study/home office to the right with a theatre room equipped with latest media technology. The formal living area on the ground floor level has the kitchen with the family and dining area that creates a formal entertaining precinct.

The kitchen is completed in high gloss two-pack finish with island bench in 80mm quantum quartz waterfall. This property has taken full advantage of the site with major excavation works undertaken producing a 2 metre high feature retainer wall across the rear of the property, creating an all-important silhouette in the landscape.

In accordance with the clients brief downstairs also accommodates for a four car garage with a home workshop, providing internal access to the home.

The upstairs level of this architecturally designed residence was designed to include the generous main bedrooms to overlook the parklands – incorporating double vanity and an indulgent ensuite fully tiled in porcelain.

The design of this contemporary home has been carefully integrated into the landscape combined to create a residence that is both functional and comfortable and which exudes timeless appeal.

Find out more about

Stonebridge Way, Attwood

[contact-form-7 404 "Not Found"]